Victòria del Futsal Aliança Mataró masculí per seguir optant a la lliga

Els mataronins van guanyar a la pista del Salou per 2 a 5

• Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 24 Febrer 2020 11:57

Futsal Aliança Mataró - La Unión

El sènior masculí del Futsal Mataró va tornar de Salou amb una nova victòria. Els tres punts permeten als mataronins seguir optant al lideratge, posició que actualment ostenta l’Hospitalet amb un punt més.

Els de Mataró van dominar el partit des del començament, imposant una pressió forta i generant bones triangulacions. Novo va encetar el marcador al minut 4 (0-1) però els locals van empatar pocs minuts després (1-1). Ambdós conjunts impartien un ritme alt de joc però va ser Llibert qui sumaria l’1-2 abans d’arribar al descans.

En la segona part els locals van seguir amb la tàctica de porter jugador i els vermells van aprofitar-ho per arriscar de camp a camp. En una d’aquestes accions, Novo augmentava la diferència pels visitants (1-3). Tot i això, l’avantatge duraria poc, ja que un minut més tard el Salou col·locava el 2-3. En l’últim tram de partit, els de Mataró van mostrar una superioritat clara que es va traduir en dos gols més, un d'Oriol López i un altre d'Àlex Del Barco, per fer pujar el definitiu 2-5.

Salou 2 - 5 Futsal Aliança Mataró

Futsal Aliança Mataró: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Oriol (1), Rafa, Novo (2), Tolrà, Llibert (1), Alagi, Elias, Joel i Medina.