El CE Mataró continua sense guanyar a casa

Només ha pogut empatar amb el Mollet i no surt de la zona baixa

El CE Mataró continua sense guanyar a camp propi, ja que només ha pogut empatar davant del Mollet, un equip que arribava imbatut a aquest partit

L'equip vallesà s'ha trobat amb un gol a la sortida d'un córner bastant aviat, quan encara no havia passat res a cap de les dues àrees. La defensa local l'ha defensat molt malament i Nacho ha rematat completament sol al segon pal. I així el Mataró, una vegada més, havia d'anar a remolc. I és que en cap dels sis partits jugats fins ara l'equip groc-i-negre s'ha pogut avançar en el marcador.

Mataró-llefià

Fins al descans ha estat el Mataró l'equip que ha tingut una mica més d'intencions ofensives, ja que el Mollet esperava al darrere, això sí amb una defensa molt avançada que impedia que l'equip groc-i-negre arribés amb perill a l'àrea. No ha estat fins gairebé la mitja hora de joc quan Aitor ha fet el primer xut a porteria, aturat sense problema per l'ex-porter groc-i-negre Pol Flores que defensava la porteria molletenca. I el mateix Aitor ho ha provat quan faltaven cinc minuts per al descans, veient avançat el porter rival, però la pilota ha sortit fora per poc.

Rodri

A la represa, amb els canvis, el Mataró tenia en Rodri un referent més clàssic al davant i als 12 minuts ha aprofitat una molt bona passada en profunditat per guanyar l'esquena a la defensa, controlar de forma esplèndida i aixecar de vaselina la pilota per sobre de Pol Flores, marcant el que seria el gol de l'empat definitiu.

Al voltant de la meitat d'aquest segon temps el col·legiat s'ha "tragat" literalment l'expulsió del jugador visitant Mañosa, que acabava de veure una targeta per avançar el llançament d'una falta i ha comés una entrada per darrere. L'àrbitre anava a treure la targeta però en veure qui era s'ha fet enrere de forma molt descarada.

A partir d'aquí el Mataró ha perdut absolutament el control al centre del camp i el Mollet, sobretot quan ha entrat Sergi Navarro, un altre ex-jugador del Mataró, ha pres la iniciativa i ha tancat el Mataró a la seva àrea provocant un bon reguitzell de córners que ara sí que s'han aconseguit defensar prou bé. L'ocasió més clara ha arribat quan, faltant deu minuts, a Joel se li ha escapat una pilota i Illescas ha estat a punt de marcar de xilena. I, veient el tram final, el punt que ha aconseguit el Mataró s'ha pogut considerar prou bo, perquè tothom veia la repetició del que havia passat davant Manresa i Vilassar amb un gol encaixat en el tram final.

Mataró-llefià

CE MATARÓ - MOLLET 1-1

CE MATARÓ: Joel, Isma, Antonio (Pintor 46'), Abel Moreno, Willy, Parri (Rodri 46'), Fiti, Baba (Sergi Sànchez 76'), Cristian (Ousman 46'), Sergio Urbano (Izar 76'), Aitor.
GOLS: 15' Nacho (0-1); 57' RODRI (1-1).

Mataró-llefià