Diumenge el derbi de 3a Catalana es juga a Cirera

L'equip cirerenc rep La Llàntia en el dia de la presentació de tots els seus equips, i Mataronesa i Pla d'en Boet també juguen a casa

  • Divendres, 10 Novembre 2017 19:44

Aquest cap de setmana en la 11a jornada de la 3a Catalana el derbi local el tenim el diumenge al Municipal de Cirera. Allà a les 11 hores es trobaran la UD Cirera i l'AD La Llàntia en busca de tres punts importants per a tots dos equips si volen continuar lluitant per l'ascens. L'equip local ocupa la 5a posició amb 19 punts i el visitant la 6a amb 17 punts. Però atenció perquè els llantiencs porten tres victòries seguides.

El darrer partit jugat a Cirera entre aquests dos equips va ser fa dues temporades a la categoria superior i el resultat va afavorir els locals per 3-1.

Després del partit s'efectuarà la presentació de tots els equips de l'entitat cirerenca.

Cirera-La llantia

Crònica del darrer derbi Cirera- La Llàntia a 2a Catalana fa 22 mesos

També juguen a casa la Mataronesa i Pla d'en Boet

L'equip arlequinat (13è amb 10 punts) rep el dissabte a les 16:30 hores el Calella (14è amb 9 punts) i buscarà una victòria que fa tres setmanes que no aconsegueix.
El Pla d'en Boet (18è i cuer amb 4 punts) animat després de la seva contundent victòria a Calella per 0-4, rep el diumenge a les 12:30 hores a l'Arenys de Mar (7è amb 17 punts) en un partit força complicat i en el qual intentarà sumar els seus primers punts al seu camp, ja que fins ara hi ha perdut els 6 partits jugats.

Els altres dos equips mataronins es desplacen

La UD Molinos, amb força després de la victòria davant el Cirera que els ha situat en 3r lloc amb 22 punts, juga el dissabte a les 18:15 hores al camp del Cabrils (4t amb 19 punts), en un partit on els molinencs buscaran la seva cinquena victòria com a visitants.
El Rocafonda, que porta tres partits sense perdre i és 16è amb 7 punts, juga el dissabte a les 18:30 hores al camp del Lloreda badaloní (10è amb 15 punts), per tal d'allargar la seva bona ratxa.