Imprimir aquesta pàgina

Derbi de 3a Catalana a Cirera, amb visita de La Llàntia

També juguen a casa Mataronesa i Molinos

Aquest cap de setmana el derbi de 3a Catalana de futbol es juga el diumenge a les 12 hores al Municipal de Cirera, on s'enfrontaran la UD Cirera (7è amb 9 punts) i l'AD La Llàntia (9è amb 7 punts).
L'equip visitant hi arriba en bon moment, després de dues victòries seguides, i amb ganes de treure's l'espina del 6-1 encaixat en aquell mateix escenari la temporada passada. Els cirerencs estan dos punts per sobre a la classificació i han de fer valer el factor camp per enfilar-se altra vegada cap als primers llocs de la classificació.

171112Fu_CireraLaLLàntia

El millor equip mataroní ara mateix a la classificació és la UD Molinos, que és segon amb 10 punts, a 2 del líder, després de tres triofms seguits. Juga a casa el diumenge a les 12 hores, rebent l'Arenys de Mar (13è amb 6 punts).

També juga a casa la UD Mataronesa, que és l'equip mataroní que està més avall ja que és 16è amb 4 punts, i per tant necessita guanyar el dissabte a les 17 hores. I no ho tindrà fàcil, ja que el seu rival és el Llavaneres, que es 5è amb 10 punts, a només dos del líder.

Els altres dos equips mataronins juguen fora de casa i davant rivals complicats. El Cerdanyola AEiLL (4t amb 10 punts) juga a Badalona al camp del Lloreda (14è amb 6 punts), el diumenge a les 12 hores. El Pla d'en Boet (6è amb 9 punts) visita el Vilassar de Mar B (3r amb 10 punts) el dissabte a les 20 hores.