Imprimir aquesta pàgina

Important victòria del Cirera davant del segon classificat de 2a Catalana

El Molinos va haver de suspendre el seu partit i els dos equips de 3a tampoc van poder guanyar.

200120Fu_CireraSantPOlKamal

La UD Cirera de José M. Polo va sumar davant del Sant Pol la segona victòria consecutiva, una cosa que succeeix per primera vegada en tota la temporada. Per la seva part el Molinos va veure suspès el seu partit, a casa contra el Montcada, quan el marcador estava en empat a un gol, per la caiguda d'una tanca a causa del vent.

UD CIRERA 3-2 SANT POL

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Bernat, Xevi Jiménez (Ousmane 80'), Juako, Cristian Romero, Álvaro Yustos, Agus Campos, David González (Ibu Cámara 62'), Kamal (Joel 86'), Izar, Ibu Baldeh (Aleix Tarrés 80').

L'equip cirerenc va aconseguir derrotar un dels equips forts de la categoria, que fins ara només havia perdut dos partits i tot i la derrota es manté en el segon lloc.
L'exjugador cirerenc Pol Esperalba va marcar el primer gol del partit per a l'equip santpolenc als 5 minuts de partit, però el nou fitxatge Kamal, va capgirar el marcador amb dos gols abans del minut 20, però Pacheco va tornar a empatar abans del descans.
Es va viure una segona part molt intensa i amb el joc complicat pel fort vent regnant, i va ser novament Kamal el que va decidir el partit convertint-se en la gran figura del partit. I al final el porter Toni va ser clau perquè els tres punts es quedessin a casa.

200120Fu_Cirera-SantPol-2

A 3a Catalana no hi ha victòries

A 3a Catalana els dos equips mataronins continuen en mal moment i cap dels dos va poder guanyar en els seus partits jugats a camp propi i continuen fregant la zona de descens. La Llàntia és 13è amb 17 punts i la Mataronesa està en 15è lloc amb 16.

LA LLÀNTIA 2-3 VILASSAR DE MAR B

AD LA LLÀNTIA: Pulido, Mamadou, Kanteh (Isma 46') (Parra 90'), Traoré, Hassan, Jerreh, Eric, Yusupha, Valle, Oumar i Jalal (Salif 66').

L'equip local va fer un gran partit contra el líder de la categoria, però al final no va obtenir premi, en un partit que, com tots els del diumenge, va estar caracteritzat pel fort vent regnant. L'equip verd dominava al descans per 2 a 0, amb gols de Jalal Zitouni i Jerreh Badjie, però a la represa l'equip vilassarenc va posar la directa, va igualar als vint minuts i va obtenir el tercer gol ja en el temps afegit.

MATARONESA 1-1 PREMIÀ DE DALT

UD MATARONESA: Oliver, Dembo, Miguel, Guti, Nogales (Vela 46'), Mendy (Manga 68'), Cantón (Charro 46'), Anas, Carrasco, Sosa (Adama 68'), Alhagie (Beltrán 68').

L'equip arlequinat rebia un rival directe en la lluita per evitar el descens i va sortir fort i es va avançar molt aviat amb gol de Pedro Sosa. Després va mantenir el control fins al descans. A la represa els premianencs van prendre la iniciativa i van empatar al quart d'hora. Quedava encara mitja hora i els dos equips van buscar el gol del triomf sense èxit.