El CE Mataró busca el diumenge a casa la segona victòria consecutiva

No es pot confiar davant el cuer, el Parets, que vindrà a totes

200119Fu_CEM-Tona-6

El CE Mataró després de la difícil victòria sobre el Tona del diumenge passat en l’últim partit de la primera volta, repeteix a casa en l’inici de la 2a volta, rebent el Parets, que és el cuer, el diumenge a les 17 hores. Això no vol dir que el partit hagi de ser fàcil. En el primer partit del campionat el Mataró va empatar al terreny paretà, però en els últims instants de partit. Després els camins dels dos equips han seguits cursos diferents.

190908Fu_ParetsCEMGolaitor

L’equip groc-i-negre, en el seu retorn a la 1a Catalana, ha acabat la primera volta en un esplèndid cinquè lloc igualat a 28 punts amb el quart i a només quatre punts del segon classificat que és el que disputa la promoció d’ascens. Per davant i absolutament destacat, amb 12 punts d’avantatge, el Girona B, que va camí de la 3a Divisió.

El seu rival, que també havia ascendit a final de la temporada passada, no ha tingut tanta sort i està a la cua de la classificació amb 10 punts. Està clar que els vallesans vindran a per totes, ja que necessiten els punts de forma urgent. Fins ara només han puntuat en un dels seus partits jugats com a  visitants, quan van guanyar per 1 a 3 al camp del Rubí.

El femení busca la cinquena victòria seguida

El femení del CE Mataró, porta quatre victòries seguides i ha acabat la primera volta en quart lloc amb 28 punts. El diumenge a les 12 hores comença la segona volta al camp de la Guineueta, un equip de la zona baixa (14è amb 13 punts) al qual es va derrotar en el primer partit de campionat per 5 a 2. Sembla que pot arribar la cinquena seguida...

Futbol CE Mataró - Guineueta

El juvenil visita un rival directe

Aquest dissabte a les 19:45 hores l’equip juvenil del Mataró visita el camp del Prat. L’equip groc-i-negre, que lluita per evitar el descens, ocupa el lloc 14è amb 16 punts i el seu rival és 16è amb un punt menys. A la primera volta el Mataró va guanyar per 2-1.