Empat del CE Mataró en un camp on no hi ha guanyat ningú

L'equip mataroní continua en tercer lloc de la 1a Catalana a un sol punt del segon

200202Fu_Guineueta-CEM-1

El CE Mataró ha trencat la seva mala ratxa a camp contrari, on havia perdut els tres últims partits sense haver marcat cap gol, i ha tret un punt valuós al camp de la Guineueta, un rival directe de la zona alta, on encara cap equip hi ha pogut guanyar aquesta temporada.

Amb el punt el Mataró atrapa el Vic que era segon, en el lloc de promoció a 3a, i el supera pel golaverage particular, però es veu avançat per la Fundació Grama, que serà el visitant del Municipal del Centenari el pròxim diumenge.

200202Fu_Guineueta-CEMpresentació

L'equip mataroní, que avui vestia de blau, ha sortit dominador tocant molt la pilota, davant un equip que esperava una al darrere buscant el seu joc més vertical en un camp de reduïdes dimensions. La primera ocasió clara ha arribat als 9 minuts, quan Isma ha llançat una falta que el porter local ha tret quan entrava per tot l'escaire. I al quart d'hora amb una mica de fortuna, ha arribat el primer gol quan un centre-xut d'Aitor l'ha desviat un defensa a dins de la seva porteria.

200202Fu_Guineueta-CEMGOL

A partir d'aquell moment l'equip local ha posat una marxa més, guanyant els u contra u i les pilotes dividides al centre del camp s'ha anat apropant amb perill a l'àrea mataronina, però la defensa s'ha mostrat ferma, i l'única ocasió clara ha vingut, poc després del gol, en un llançament de falta de Munárriz que Toni ha tret de l'escaire quan es cantava el gol. Després l'equip local ha atacat molt, hi ha hagut moltes jugades embolicades dins l'àrea, el públic local ha reclamat un parell de penals per mans, que no ho eren, i s'ha aconseguit arribar al descans amb el mínim avantatge.

A la represa l'equip barceloní ha mantingut el seu domini. Munárriz ha estavellat una falta al travesser i al voltant del minut vint ha arriat el gol de l'empat en una rematada de cap a la sortida d'un córner. Semblava que allà es podria enfonsar el Mataró, però no ha estat així. Amb els canvis que ha anat introduint Raul Monroy s'ha refrescat el centre del camp, s'ha tornat a controlar la situació, amb perill, això sí, en els contraatacs locals. En els últims minuts les millors ocasions han estat per a l'equip mataroní, en rematades de Fran i de Samu de cap que han sortit fora per poc. I al final la cosa ha acabat amb un empat, que es pot considerar just.

200202Fu_Guineueta-CEM Kique

Destacar que ja en el tram final ha entrat Kique Amador, un dels puntals de l'equip de la temporada passada que ha tornat després d'una estada a Anglaterra, on ha jugat amb el Biggleswade United. Un gran reforç per la tram final de la temporada. Recordem que en la passada, la de l'ascens, va marcar 14 gols.

GUINEUETA 1-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Toni Jiménez, Joel Marín, Dani Prieto, Fiti (Toni Paredes 75'), Isma, Aleix Cirera, Parri (Uri 75'), Marc Pascual (Kique Amador 79'), Pol Almellones, Aitor (Fran Ochoa 62'), Pedro (Samu 55').Ç
GOLS: 16' Defensa en pròpia porta (0-1); 64' Torremorell (1-1).

Més imatges del partit

200202Fu_Guineueta-CEM-4

200202Fu_Guineueta-CEM-5

200202Fu_Guineueta-CEM-2

200202Fu_Guineueta-CEM-2