El CE Mataró torna a guanyar a fora després de tres mesos

Els locals impotents van protestar molt l'arbitratge

El CE Mataró va aconseguir la tercer victòria consecutiva, en un camp complicat com és el del Balaguer, tornant a guanyar fora de casa després de més de tres mesos, i recuperant aquella eficàcia defensiva que va caracteritzar l'equip la temporada passada i a l'inici d'aquesta a camp contrari on havia guanyat tres dels primers quatre partits, el darrer a Sant Boi el dia 12 d'octubre. Ha estat aquest el quart partit de la temporada en que la porteria groc-i-negra no ha estat batuda.

Manel Moya va plantejar el partit amb certa precaució amb un eix defensiu que va mostrar-se molt sòlid i integrat per Jose, que va estar esplèndid, Manolo i Ballús. Però els laterals Fran i Jonathan s'incorporaven a l'atac i ajudaven a la creació al centre del camp, que també va controlar bé al situació.

Poques ocasions, i pel Mataró
El partit va tenir poques ocasions de gol i possiblement van ser més clares les del Mataró, a la primera part a peus d'Àngel a poc d'iniciar-se el partit i ben resolta per Eloi, i a la segona a peus de Pacheco que la va estavellar al pal, poc abans de marcar el que seria el gol del triomf, en el seu retorn com a golejador groc-i-negre.

Els davanters vermells es van veure ben frenats, i les úniques accions de perill van venir en accions que el públic va protestar com a penal, la primera d'elles al final de la primera part i l'altre ja cap al final del partit, possiblement desesperats en veure la impotència dels seus davanters per foradar la compacta teranyina defensiva dels groc-i-negres.

RESULTAT: BALAGUER 0 - 1 CE MATARÓ
BALAGUER: Eloi, Usall, Isma, Menchón, Gomila, Tenorio, Gallardo (Flamarique 59'), Ermengol (Joni 27'), Iban Parra, Gabernet (Cortés 80') i Ferran.
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Jose, Ballús, Jonathan, Manolo Jiménez, Fran, Sauras, Pol, Àngel (Pacheco 46'), Molina (Delmàs 54'), Artur (Aleix 84').
ÀRBITRE: Sr. Salvador Martínez. Va ensenyar targetes grogues a Menchón, Gallardo, Parra i Ferran del Balaguer i a Jose, Manolo, Artur i Ballús del Mataró.
GOL: 76' Jugada per la banda dreta molt ben trenada per l'atac mataroní que acaba amb passada de la mort de Sauras des de la línia de fons que PACHECO remata des de la frontal de l'àrea petita (0-1).