El Joventut femení continua sense poder guanyar a casa

Ha perdut en un partit molt anivellat davant l'OAR Gràcia de Sabadell

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 24 Setembre 2017 00:35

El femení del Joventut Handbol Mataró continua sense poder guanyar al Pavelló Teresa M. Roca en la Divisió de Plata estatal. No ha pogut donar continuïtat a la gran victòria assolida la setmana passada a Sant Vicenç i ha caigut després d'un partit molt anivellat davant l'OAR Gràcia de Sabadell per 23-25.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

L'equip local ha començat molt bé (3-1 als 3 minuts, amb 3 gols d'Ona Muñoz), però l'equip sabadellenc ha reaccionat i ha empatat als 10' (4-4). I a partir d'allà i fins al descans el marcador ha estat un estira i arronsa per arribar-se a la mitja part amb empat a 12 gols.

A la represa les visitants aviat han agafat tres gols d'avantatge (15-18), però el Joventut ha reaccionat per empatar a 22 gols quan quedaven 7 minuts i ho deixava tot obert. Però tal com va passar en el primer partit a casa davant el Mislata l'equip local no ha tingut la serenor i l'encert necessari per emportar-se els dos punts.

S'ha de dir que a l'equip local només 6 jugadores han marcat i en canvi a l'equip visitant han estat 11 les jugadores que han anotat.

JOVENTUT MATARÓ 23-25 OAR GRÀCIA SABADELL

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Marta Espejo, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (8), Clara Poo (5), Sandra Fargas (5), Maria Murillo (1), Saray Romero (3); Ainhoa Gonzàlez, Isa Latorre, Sara Ruiz, Ivet Rodríguez, Zara Verdugo, Marina Seda, Irene Hernàndez, Clàudia Ruiz.
PARCIALS CADA 5': 4-2, 4-4, 6-6, 8-9, 10-11, 12-12 descans; 13-14, 15-16, 16-18, 19-21, 22-23, 23-25.