El JH Mataró rep el diumenge visita eivissenca a Plata femenina

L'equip masculí té el tercer desplaçament consecutiu a la pista del Poblenou

  • Divendres, 01 Novembre 2019 12:28

Handbol JH Mataró - Puig d'en Valls

El Joventut Mataró Synergie rep el diumenge, a les 13:30 hores al Pavelló Teresa Maria Roca, l’equip eivissenc del Puig d’en Valls en partit de la setena jornada de la Divisió de Plata femenina d'handbol.

L’equip de Jordi Rubí, després de retrobar-se amb el triomf fent tota una exhibició ofensiva a Sant Joan Despí (28-35), ara busca el segon triomf a casa, on després de guanyar el Leganés ha perdut davant Castelló i Sant Quirze.

La temporada passada el Puchi, com es coneix familiarment a l’equip eivissenc, es va imposar 28-29. Però aquesta temporada l’equip eivissenc fins ara no ha mostrat la fortalesa d’altres anys i no ha puntuat encara en cap dels quatre partits que ha jugat com a visitant.

L'equip masculí del Joventut vol trencar la seva mala ratxa

L’equip masculí del Joventut que dirigeix Jordi Fernández i Sergi Rodríguez està en una situació a la qual no ens tenia acostumats en les últimes temporades, quan es movia per les primers places. Però les baixes els estan condicionant molt i ja han encadenat quatre derrotes seguides.

190126Ha_PoblenouJHM1

A més el calendari tampoc ajuda, perquè aquest dissabte a les 20 hores juga a la pista de l’Handbol Poblenou en el que és el tercer partit seguit que juguen com a visitants (degut a un canvi de pista fet en el de la setmana anterior).

Els poblenovins van perdre en el primer partit contra La Roca, però després ha guanyat els dos següents. La temporada passada l’equip mataroní va guanyar-hi per 24-28.