Imprimir aquesta pàgina

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró juguen contra rivals directes

L’equip masculí rep el dissabte (18 h) el Banyoles i el femení visita el Gavà

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró, després d’haver trencat a la pista de l’Handbol Poblenou la mala ratxa de quatre derrotes seguides, rep el dissabte a les 18 hores l’equip del Banyoles.
L’equip gironí ha retornat aquesta temporada a la categoria de 1a Estatal, on només havia jugat la temporada 2013-14. En aquella ocasió l’equip mataroní va guanyar de forma contundent doblant el seu rival pel resultat de 36-18.
Ara no sembla que la cosa hagi de ser tan fàcil perquè els banyolins, que havien començat malament, acaben d’aconseguir dues valuoses victòries contra equips històrics de la 1a Estatal com són el Sesrovires i l’OAR Gràcia de Sabadell, tots dos a casa seva per 27-24 i 26-25 respectivament. Aquests resultats indiquen que un dels punts forts dels del Pla de l’Estany és la defensa.
Però els de Jordi Fernàndez no poden fallar per tal d’anar remuntant posicions a la classificació on ara mateix ocupen el 12è lloc amb 4 punts, els mateixos que té el seu rival, que és 14è.

191025Ha_SantJoanDespí-JHMfem

Per la seva part l’equip femení va en busca de la tercera victòria seguida a la pista d’un equip també nou aquest any a la Divisió Plata, com és l’Handbol Gavà. El partit serà el dissabte a les 16:30 hores. En l'últim desplaçament fa dues setmanes el Joventut Synergie ja va guanyar al Baix Llobregat, en aquella ocasió a Sant Joan Despí.
L’equip gavanenc està sent la revelació del grup i ha aconseguit tres victòries seguides i es troba en 8è lloc igualat a 8 punts amb l’equip mataroní, que és 6è.
Com a carta de presentació tenen la victòria, en la passada jornada, a la difícil pista de l’Elda per 19-23.
L’últim partit entre els dos equips va ser fa tres temporades a Lliga Catalana i el resultat va ser de 26-39 per a les mataronines, que serien campiones.