Imprimir aquesta pàgina

El Joventut Synergie obté una altra victòria a Plata Femenina

Ha derrotat el Sant Joan Despí i continua en la lluita pel tercer lloc

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró Synergie ha sumat dos punts en la Divisió de Plata Estatal i continua en la lluita pel tercer lloc amb el Sant Vicenç que està un punt per sobre. Ha derrotat de forma molt treballada un rival com és el Sant Joan Despí que arribava animat després de dues victòries i que encara està lluitant per assegurar una permanència que les mataronines ja tenen a la butxaca des de la setmana passada.

La primera part ha estat molt igualada, amb els atacs superant a les defenses contràries i amb empats a quasi tots els resultats possibles. En el tram final l'equip local ha agafat per primera vegada dos gols d'avantatge, que s'han quedat en un al descans (15-14).

A la represa, després de quatre gols seguits de la golejadora local Maria Murillo, la diferència ja ha pujat als cinc gols (21-16), i aquesta diferència es mantenia a deu minuts del final. Semblava tot ben encarrilat, però l'equip visitant no s'ha rendit i ha fet un parcial de 0 a 4 per ajustar el marcador (25-24). Aleshores altra vegada Maria Murillo ha agafat la regnes del partit i amb tres gols seguits ha tornat a obrir un forat que ja ha estat decisiu.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 29-26 SANT JOAN DESPÍ

JH MATARÓ SYNERGIE: Noemí Pérez, Lidia Bentkib, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (4), Zara Verdugo, Clara Poo (7), Maria Murillo (11), Alisa Forné (3), Berta Vives (1), Adriana Murillo (3), Judit Molins, Claudia Grajal, Abril Buscà, Ivet Deulofeu.