El CH Mataró es queda sense final de Copa de la Generalitat

El Sant Cugat va sorprendre l’equip entrenat per Albert Bou, imposant-se per 2-3 i accedint a la final

El Club Hoquei Mataró no va mostrar la seva millor versió a Voltregà el passat divendres, i això va permetre que el Sant Cugat, al que fa ben poc van guanyar 2-0 en partit de lliga, ho aprofités per guanyar-se el bitllet per la final. L’equip vallesà tampoc és que fes un gran partit, però va fer més mèrits per guanyar, sabent aprofitar les errades mataronines.

Hoquei CH Mataró - Sant Cugat

La primera meitat va acabar sense gols, però a la represa les d’Albert Bou van avançar-se amb un gol d’Aina Florenza, tot i que no ho van saber gestionar ja que el Sant Cugat va capgirar el marcador en cinc minuts al aprofitar dues errades defensives del Mataró. Tot i això va arribar la reacció i van poder empatar amb un altre gol de Florenza, però altre cop van pagar cara una errada que va suposar el 2-3 definitiu, ja que no van poder igualar de nou el marcador.

El Sant Cugat es va trobar al Voltregà en la final de dissabte, i les que jugaven a casa es van emportar el títol a la tanda de faltes directes, després que el temps reglamentari i la pròrroga acabessin en empat a un gol. Ara les mataronines han de passar pàgina i tornar a pensar en la lliga i anar millorant setmana darrera setmana per assolir l’objectiu de la temporada, que és tornar a OK Lliga.

CH MATARÓ 2-3 PHC SANT CUGAT

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas i Paula Lladó (PS); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Aina Florenza (2), Marta Mompart i Marlena Rubio (del Fem-16).