Primera derrota del CH Mataró a OK Lliga Plata

Un Manlleu molt fort trenca la ratxa de 14 partits consecutius sense perdre aquesta temporada, després de caure també la setmana anterior però en la Copa

El Club Hoquei Mataró, que lidera amb autoritat l’OK Lliga Plata, va veure ahir dissabte com s’acabava la seva imbatibilitat en lliga aquesta temporada, en la que sumaven deu partits guanyats i quatre empatats sense conèixer encara la derrota. El Manlleu, que es troba immers en la lluita per atrapar al segon classificat, va arribar a Mataró amb la intenció d’emportar-se els tres punts i seguir amb opcions clares d’assolir l’ascens a final de temporada, i va quedar ben clar quan als deu minuts de joc ja manaven per 0-2 al marcador. Abans de mitja part no va millorar la situació pels locals, que encara van encaixar un altre gol i marxaven al vestidor amb un preocupant 0-3 en contra.

Hoquei CH Mataró - Manlleu

Al minut nou de la represa el Mataró va retallar la diferència amb un gol de Cantero, però mai van fer perillar la victòria visitant, ja que a falta d’onze minuts el Manlleu va fer el 4-1 deixant el partit pràcticament sentenciat. A falta de vuit minuts Lladó va fer el 4-2, i encara amb quatre per jugar-se van disposar d’una falta directa que si els hauria ficat dins del partit, però els osonencs van saber mantenir la calma per conservar el seu avantatge i emportar-se una victòria molt important per ells, ja que es troben a tan sols tres punts de la segona posició que dóna dret a l’ascens. L’equip de Larrea, per altra banda, encara té vuit punts d’avantatge sobre el tercer classificat, però no es pot permetre especular si volen acabar assolint l’ascens sense patir més del compte.

CLUB HOQUEI MATARÓ 2 - 4 CP MANLLEU

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó (1), Èric Florenza, Àlex Cantero (1) equip inicial; Bernat Romero, Pau Palacín, Adrià Martos, Conrad Xicota, Jaume Gisbert (ps).