Imprimir aquesta pàgina

El CH Mataró, amb la sorpresa a tocar

El Palau va forçar la pròrroga al darrer minut, per acabar passant a semifinals al imposar-se 2-4

El Palau de Plegamans B visitava el Jaume Parera com a clar favorit, després d'acabar la fase regular en primera posició i perdent tan sols un partit en tota la temporada, quan ja no hi havia res en joc. El Club Hoquei Mataró, després de perdre a la seva pista, tenia com a objectiu disputar el partit, mantenir-lo igualat, de manera que tinguessin opcions de donar la sorpresa. I ho van fer, ja que dominaven el marcador per 2-1 quan s'arribava al darrer minut de partit, però llavors les visitants van poder empatar jugant sense portera, aprofitant la superioritat numèrica, gràcies a un xut llunyà. A mitja part s'havia arribat amb el 0-1, i a la represa la reacció mataronina, amb gols de Soler per falta directa i Lleonart, donava la volta al marcador.

Hoquei CH Mataró - Palau Plegamans B

A la pròrroga el Palau va tirar de galons, posant-se 2-3, i llavors quan el Mataró també jugava sense portera, buscant l'empat a la desesparada, arribava el 2-4 definitiu al darrer segon de partit. Una llàstima, ja que van tenir el tercer partit a tocar, però van donar una gran imatge posant a les favorites contra les cordes. Ara tan sols queda lluitar per la cinquena posició final, però de moment aquesta setmana vinent, descans.

CH MATARÓ 2 - 4 PALAU DE PLEGAMANS B

CH MATARÓ: Paula Lladó (p), Marta Soler (1), Laura Manzanares, Adriana Chiva, Anna Fontdeglòria, Judith Milla, Aina Lleonart (1), Ester Anglas, Marlena Rubio i Ariadna Escalas (ps).