Imprimir aquesta pàgina

Bones actuacions del CN Mataró al triatló esprint de Vilanova

Alexandra Casan va quedar 4a absoluta en noies i Jordi Fernàndez 11è en categoria masculins

El passat cap de setmana es va disputar la penúltima prova del Calendari Català de triatló, una de les clàssiques de cada any: el Triatló Sprint de Vilanova i la Geltrú, que pertany al Tricircuit i és puntuable per a la Copa Catalana de Triatló i va comptar amb més de 600 participants.

181023Tr_CNMaVilanova

El més destacat per part dels triatletes del CN Mataró, entre els nois, va ser Jordi Fernàndez que va demostrar una vegada mes que es un del millors triatletes de l’equip i va aconseguir la 11a posició final amb un temps 55:37. El veterà Jose Luis Cano va ser el 21è, guanyant la seva categoria V2 amb 57:38 i el tercer va ser Luis Diogo en el lloc 43è amb 59:40.  També van classificar-se Quim Nicolau, els cadets Adrià de Moya i Robert de Moya,  i el veterà Tony Sayago.

En noies encara van anar millor les coses i Alexandra Cassan va ser la 4a classificada absoluta amb 1:02:18, Joana Martínez va ser la 19a, guanyant en la seva veteranes V1, amb 1:10:28. Però un problema amb el xip de la júnior Maria Andreu va impedir la victòria per equips, que queda pendent d’una reclamació.

La próxima setmana es tanca la temporada a Eivissa amb 3 components de l’equip en el Campionat d´Europa de Mitja Distància que son Quim Iturralde, Judit Zaragoza i Viky Roura.