La Sirena CNM rep el Moscardó pensant en una difícil Copa

El partit del dissabte serà preparació per a la difícil Copa de la Reina de la setmana següent que s'ha sortejat el dijous

El dissabte al migdia (12:45 hores) l'equip de La Sirena CN Mataró torna a la competició de lliga de la Divisió d'Honor, i ho fa rebent al complex Joan Serra l'equip madrileny del Moscardó.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Moscardó

L'equip madrileny havia estat força potent, com es pot veure en els resultats històrics, però ha anat baixant el seu nivell i ara mateix no ha de ser cap obstacle per tal que l'equip de Florin Bonca sumi tres punts més. Amb ells mantindrà la tercera plaça de la classificació, tot esperant el dia en que s'hagi d'enfrontar amb el CN Sant Andreu i pugui assaltar el segon lloc.

RESULTATS HISTÒRICS

Sorteig de la Copa de la Reina

El partit pot ser una bona preparació de cara a la Copa de la Reina que es disputarà el cap de setmana següent a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani, i de la qual avui s'ha fet el sorteig. I tal com li va passar al Quadis no hi ha hagut massa sort perquè el primer rival, a quarts de final serà el CN Sant Andreu, i el segon, en cas de guanyar, serà el CN Sabadell a semifinals.

180208Wa_Sortiegcopa

El quadre sencer ha quedat així:

1r quart de final: CN Sant Andreu - LA SIRENA CN MATARÓ
2n quart de final: Astralpool CN Sabadell - CN Rubí
3r quart de final: EW Zaragoza - CN Terrassa
4t quart de final: CE Mediterrani - CN Sant Feliu

El Quadis es desplaça a Pamplona

Per la seva part el Quadis també retorna a la comeptició de lliga i es desplaça fora de Catalunya, en concret a Pamplona per enfrontar-se al WP Navarra. És un desplaçament en principi assequible i on els de Beto Fernàndez haurien de sumar els tres punts per continuar en la quarta plaça de la taula, ja que l'equip pamplonica només ha guanyat un partit a la seva piscina (6-5 al "Cata"). A la primera volta s'els va derrotar aquí per 12-5.

Els navarresos són 9ens amb 10 punts, a 16 de l'equip mataroní i a 6 del darrer lloc de "play-off" que ocupa el Canoe madrileny, en una classificació on els 7 primers són equips catalans.

Però tampoc cal confiar-se perquè la temporada passada es va haver de treballar de valent per acabar guanyat per 7-8.

Serà aquest el novè desplaçament a Pamplona per jugar contra el WP Navarra, tot i que abans s'havia anat a Pamplona per jugar contra el Larraina. La temporada 2009-10 el Quadis va fer el rècord de menys gols encaixats en partit de Divisió d'Honor en guanyar per 2-8.

RESULTATS HISTÒR ICS