Els dos equips de waterpolo del CN Mataró es desplacen aquest cap de setmana

L’equip femení juga a Rubí i el Quadis a la piscina Sant Jordi contra el “Cata”

  • Divendres, 22 Novembre 2019 15:51

Waterpolo La Sirena CNM - Rubí

Aquest cap de setmana no hi ha wateropollo d'alt nivell a la nostra ciutat, ja que els dos equips del CN Mataró es desplacen.

L’equip femení del CN Mataró, que la setmana vinent disputarà a Atenes la segona fase de grups de l’Eurolliga, té un últim test el dissabte a la tarda (19:45 hores) a la piscina del Rubí.

Allà a l’inici de la temporada pasada l’equip mataroní hi va perdre per 8-7, però ara no sembla que això sigui massa probable. Aquesta és una de les dues derrotes que el CN Mataró ha patit a Rubí en les 10 visites que hi ha fet. L’altre va ser la temporada 2007-08 i pel resultat de 3-2. La resta són victòries mataronines. L’última fa dues temporades per 3-18.
L’equip mataroní és líder imbatut amb 21 punts i les rubinenques ocupen la 8a plaça amb només 6 punts.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Catalunya

El Quadis CNM també es desplaça el dissabte (18 h) a la piscina Sant Jordi de Barcelona, per jugar contra el CN Catalunya. Tampoc sembla fàcil que pugui repetir el resultat de la temporada passada quan va guanyar per 2-11. Sí que s’ha d’esperar una victòria mataronina però no per aquesta contundència, sobretot tenint en compte que el “Cata” acaba de guanyar a la piscina del Canoe en l’anterior jornada.
L’equip de Beto Fernàndez és 6è amb 12 punts i l’equip barceloní és 8è amb 9.

Fins ara el CN Mataró ha jugat 23 vegades a la piscina del Catalunya, on hi ha guanyat 6 vegades, ha empatat 4 i ha perdut 13. Cal recordar que el “Cata” havia guanyat 7 lligues entre els anys vuitanta i noranta i va arribar a guanyar la Copa d'Europa del 1995.
La primera victòria mataronina no es va donar fins la temporada 2003-04 en la 14a visita.