Imprimir aquesta pàgina

El CN Mataró campió d'hivern imbatut de la Divisió d'Honor femenina de waterpolo

En l'últim partit de la primera volta ha aixafat el CN Sant Feliu per 21 a 3

Com es preveia l'últim partit de la primera volta no ha significat cap problema per al líder. El Centre Natació Mataró ha aixafat el seu rival i ha acabat superant el Sant Feliu per 18 gols de diferència, tot i no comptar amb Anni Espar, la seva màxima golejadora. D'aquesta manera les de Marina Zablith acaben la primera volta com a líders i per tant "campiones d'hivern" sense haver cedit cap punt.

Des del primer moment s'ha vist que l'equip mataroní no volia deixar cap marge a la sorpresa i al final del primer quart la diferència ja era de quatre gols (5 a 1). Però amb la directa posada l'equip local ha fet un parcial de 7 a 0 per ampliar la diferència als onze gols quan feia poc que havia començat el tercer quart.

Després fins al final han anat caient els gols locals, responent amb un altre parcial de 7 a 0, quan les visitants n'havien fet un parell. Així s'ha tancat el partit amb el marcador més ampli que hi ha hagut fins ara en tota la competició.

Cal destacar el fet que la jove de la pedrera Queralt Bertran ha marcat quatre gols i ha estat la MVP del partit.

CN MATARÓ 21-3 CN SANT FELIU

CN MATARÓ: Lorene Derenty i Blanca Colominas porteres; Laura Vicente (4), Helena Lloret (3), Anna Gual (4), Brigitta Games, Irene González (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogué (1), Marta Bach (2), Maria Bernabé, Carla Martín (1) i Queralt Bertran (4).
PARCIALS: 5-1, 4-0, 5-2, 7-0.