El CN Mataró Quadis no pot amb el ritme egarenc

El Terrassa va estar aliat amb els pals en els moments claus del partit

El CNM Quadis no va poder superar el potencial egarenc caient de forma clara davant d'un equip que s'ho va trobar tot de cara, i que va comptar amb un Raul Gallego molt inspirat. L'equip mataroní anava a Terrassa amb alguns problemes com eren la lesió als abductors del seu porter Jordi Fernàndez i el fet que Bonca, el màxim golejador de l'equip, hagués passat durant la setmana un procés gripal. I això tenint en compte que al davant hi havia un equip que havia estat capaç d'empatar davant del CN Barcelona no feia presagiar cap mena de facilitat per obtenir els dos punts.

Durant el primer període i l'inici del segon el matx va estar molt igualat i els mataronins fins i tot es van posar per davant amb un gol de Fran Sànchez que va significar el 2-3. Però al darrer tram del segon quart i a l'inici del tercer l'equip de Dorin Costras es va quedar encallat amb el 4 al seu casiller, desaprofitant un parell d'opcions de contraatac de Bonca i tres jugades d'home de més, la majoria de les quals van anar a estavellar-se als pals de la porteria de Juan Carlos Garcia, i d'aquesta manera els egarencs van ampliar l'avantatge fins el 7-4.

Va arribar una nova reacció del Centre amb gols de Sziranyi i Jordi Garcia i encara amb un altre pal de Iosep pel mig. Però aleshores es va imposar el superior potencial de banqueta de l'equip local, i l'eficàcia en el xut de Raul Gallego i Xavier Garcia, l'ex-jugador del CN Barcelona, va obrir el forat al marcador fins als quatre gols, que a falta de vuit minuts ja van deixar el partit vist per a sentència.

Fins i tot en el darrer tram l'entrenador mataroní va fer descansar els romanesos possiblement pensant ja en el partit del dimecres següent contra el CN Barcelona a la Municipal.

CN TERRASSA 14 - 9 CN MATARÓ QUADIS