Es construiran dos passos de vianants per creuar els ramals de la C-32 a Arenys de Mar

Les obres s’iniciaran el segon trimestre del 2008 i s’executaran durant dotze mesos

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha impulsat la construcció de dos passos inferiors de vianants i ciclistes per facilitar el creuament dels ramals de l'autopista C-32, entre els termes municipals d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. Així, s'ha iniciat el procés de licitació de les obres amb un pressupost d'1,9 milions d’euros. Els treballs consistiran en la formació de dos passos inferiors per travessar els ramals d'entrada i sortida de la C-32, la construcció de voreres a la B-511 i la C-61 i la millora de la intersecció existent d'accés a la urbanització d'Aiguaviva. Es preveu que les obres s'adjudiquin el pròxim mes de desembre amb un termini d'execució de dotze mesos. Les obres començaran el segon trimestre de l'any vinent un cop es disposi dels terrenys necessaris per fer-les.

La carretera B-511 neix al terme municipal d'Arenys de Mar i discorre en direcció nord fins a l'altura de l'autopista C-32. En aquest punt enllaça amb la C-61, que continua en direcció nord fins a Arenys de Munt. Actualment, les carreteres no disposen de voreres per a vianants i els encreuaments existents amb els ramals d'entrada i sortida de la C-32 es resolen amb passos a nivell. Per millorar la seguretat viària a la zona, el DPTOP ha impulsat la construcció de dos passos inferiors.

L'actuació es completarà amb la instal·lació d'una nova il·luminació, la millora del drenatge del tram, l'adequació de la senyalització vertical i horitzontal i la col·locació de barreres de seguretat.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: