Imprimir aquesta pàgina

Arenys de Mar està de festa: Glòria a Sant Zenon!

La Festa Major arriba amb els elements tradicionals que culminaran amb el castell de focs de diumenge

Maresme 2017, festa major arenys de mar sant zenon
Arenys de Mar inicia avui divendres quatre dies d'intensa programació amb motiu de la Festa Major de Sant Zenon. Avui divendres comença el gruix d'actes de celebració amb el pregó, que enguany va a càrrec del Club Vòlei Arenys amb motiu del seu 25è aniversari. Haurà precedit el pregó la baixada de la banda de l'EMA acompanyats dels gegants d'Arenys. I un cop fet el brindis a la plaça de l'Ajuntament, se succeiran espectacles de teatre de carrer, màgia, la representació de 'L'hostalera' al Teatre Principal i música per partida doble: dues orquestres a la part nova coberta, i tres grups per a la primera nit de Barraques a la platja de la Picòrdia.

Dissabte serà el torn, entre d'altres, de la trobada de gegants, el Correbars, les completes i la traca de colors, sense oblidar la segona nit de Barraques i el ball de festa major.

Els actes de la Festa Major es concentren en quatre dies, d'avui divendres a dilluns. Les Barraques, l'espai jove, programa tres nits de concerts a la platja i a la placeta.

Diumenge, el dia

Diumenge, Sant Zenon, no faltarà la 10a Gimcana Familiar, tornejos de billar, pesca i escacs; la cercavila de gegants, espectacles al Mercat municipal o els tradicionals focs artificials.
I encara dilluns, que és festiu a tota la vila, es posarà el punt final a la celebració amb espectacles infantils a la part nova coberta de la Riera i el Correfoc per la Llengua.