Imprimir aquesta pàgina

El vaixell més conegut de Proactiva Open Arms amarra a Arenys

L’Astral és a la comarca per sensibilitzar sobre la crisi humanitària del Mediterrani

Astral - Proactiva open arms

El vaixell Astral, de l'ONG Proactiva Open Arms, s'estarà al Port d'Arenys de Mar entre el 23 i el 26 de novembre amb l'objectiu de portar a terme una campanya de sensibilització sobre la crisi humanitària que es viu al Mediterrani adreçada als escolars de primària i secundària de la vila i dels municipis veïns.L'embarcació atracarà a la vila maresmenca i a 7 ports més gràcies al conveni de col·laboració que han signat l'ONG i Ports de la Generalitat. L’acció de Proactiva Open Arms té per objectiu promoure la participació ciutadana i fomentar una educació basada en el diàleg, la convivència i la justícia, per tal de contribuir a formar una comunitat més cívica i tolerant a través de l’educació en valors com la integració, la solidaritat i l’esportivitat, entre altres.

Astral - Proactiva open arms

Proactiva Open Arms organitza en cadascun dels ports on amarra el vaixell Astral una sèrie d’activitats a terra que es complementen amb la visita del vaixell, xerrades amb vídeos de l’activitat de l’ONG a la Mediterrània i tallers adreçats a alumnes de primària i secundària per donar a conèixer la seva acció a la Mediterrània. Cada sessió tindrà capacitat per a 100 alumnes i una durada d’una hora. El vaixell Astral romandrà quatre dies al Maresme, dels quals en destinarà dos exclusivament per a les visites escolars.

L'embarcació arribarà a Arenys de Mar després d'haver passat per l'Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita, Cambrils i Vilanova i la Geltrú, i seguirà pels ports de Blanes, Palamós i Roses. L’itinerari de la campanya finalitzarà al port de Mallorca.