Ferran Armengol es presenta com a candidat a la reelecció

L’actual alcalde de CiU se sent avalat per tornar-se a presentar

  • Redacció
  • Dimecres, 01 abril 2015 12:07

Argentona 2014/2015, ferran armengol

L’actual alcalde d’Argentona, Ferran Armengol, es presenta a la reelecció com a candidat de Convergència i Unió (CiU). Armengol i el seu equip van presentar el passat cap de set­mana la candidatura, acompanyats pel portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias.

Armengol va manifestar sentir-se avalat per tornar-se a presentar com a alcalde, donat “l’alt grau de compliment del programa” amb el qual es va presentar en les passades eleccions i la “bona feina feta pel seu govern”. L’alcalde i candidat a la reelecció va remarcar que l’equip de govern que ha dirigit “ha resolt molts problemes importants enquistats del poble” i que “vol continuar la feina iniciada”.

Armengol va aprofitar el seu parlament per anomenar algunes de les que considera “fites assolides pel seu govern”. Entre aquestes, l’adquisició de la Casa Puig i Cadafalch i inici de la seva rehabilitació; la dignificació de l’espai Can Doro; la posada en marxa de l’espai teatral La Sala;  el tancament de la Pedrera;  l’adquisició municipal de la biblioteca; la reconstrucció de la piscina i la posada en marxa de nous espais per a entitats.
Armengol va destacar també que en aquest mandat s’ha tingut com a prioritat l’impuls dels serveis socials, per “ajudar els més afectats per la crisi”, i el sanejament les finances municipals. “S’ha ajudat a tots els qui ho han necessitat i les finances municipals estan sanejades. El consistori es troba en condicions de fer inversions”, ha assegurat Armengol.

Alguns dels projectes de futur del seu programa, apuntats per Armengol, són la instal·lació d’un equipament comercial amb mercat i aparcament a l’espai de la Velcro i el projecte d’una nova biblioteca municipal.