Imprimir aquesta pàgina

Isabel Coixet roda a Argentona

El Bell Recó, escenari habitual de casaments i altres celebracions, s'ha transformat en un plató per tal de gravar els interiors de 'The Bookshop'

Isabel Coixet

La finca El Bell Recó, escenari habitual de casaments i altres celebracions, s'ha transformat en un plató per tal de gravar els interiors de la pel·lícula. La directora Isabel Coixet ha escollit aquest emplaçament per filmar-hi algunes escenes de la seva nova pel·lícula, The Bookshop, basada en la novel·la homònima de Penèlope Fitzgerald i ambientada en el poble anglès de Hardborough, que narra la història de Florence Green, una dona decidida a dur a terme el somni que ella i el seu marit desaparegut van concebre quan es van conèixer: obrir una llibreria.

Allò que comença sent la consecució d'aquest somni topa amb la implacable oposició de la gent del poble, entre la qual es troba la controladora i venjativa Violet Gamart, una degana social de la localitat que se sentirà gelosament ofesa pels canvis que el projecte de Florence representa.

El repartiment del film, encapçalat per l'actriu anglesa Emily Mortimer, compta també amb la nord-americana Patricia Clarkson, Bill Nighy i els actors espanyols Jorge Suquet, Gary Piquer i Charlotte Vega. En els tres pròxims mesos, Coixet continuarà filmant entre Badalona i Barcelona.