Cançons per a l'esperança amb la coral infantil Veus

La Sala d'Argentona programa aquest diumenge un dels grups corals més respectats del país

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 23 Novembre 2018 00:00

Argentona 2014/2018, coral infantil veus

Després de setmanes de teatre, ara toca música, i, concretament, concert coral. La Sala d'Argentona programa per aquest diumenge l'últim espectacle del projecte Veus: Songs of Hope. Aquest és l’espectacle que posa sobre l’escenari la més pura essència de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió: un so blanc i natural, una actitud escènica lleugera, harmoniosa i precisa, una interpretació d’altíssim nivell, i una capacitat comunicativa extraordinària. Estrenat el 2012 i reeditat 2017, el cor va irrompre als escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral.

Un arc de Sant Martí sonor

L’espectacle s’articula entorn d'un collage d’obres tant de compositors catalans com d’arreu, contemporanis i no tant. Un arc de Sant Martí amb tots els colors i textures possibles.Amb aquesta empremta tan especial, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió ha recollit èxits arreu del país i en els nombrosos festivals, simpòsiums i concursos d’Europa en què ha participat –com el concurs Let People Sing!, on va obtenir el premi Silver Rose Bowl (a Luxemburg, el 2013), el 47è Certamen Coral de Tolosa, on va obtenir el primer premi (2015), el European Festival of  Youth Choirs (a Basilea, el 2016)–. Durant la gira Agost 2017 es va presentar a Taiwan i al Japó. També s’ha presentat a Luxemburg, França, Itàlia i Bulgària. L’octubre del 2018 es presentarà al Festival Internacional de Cors de Beijing (Xina).

El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa; música i teatre s’uneixen per fer sentir l’espectador com si fos un membre del cor. El concert és aquest diumenge a les 18 h a La Sala, entra dins la programació estable i l'entrada val 7,5 euros anticipada i 10 a taquilla.