Imprimir aquesta pàgina

Comença la Festa Major d'Hivern a Argentona

El municipi allarga el Nadal i celebra Sant Julià 2020 entre el 10 i el 12 de gener amb diverses activitats que inclouen la cercavila de gegants o la Mostra de Bestiari de Foc

Argentona 2014/2019, festa major d'hivern argentona

Sense temps per pair el Nadal, Argentona comença la seva festa major d'hivern per allargar una mica més l'animació a la vila. Del 10 al 12 de gener, el poble concentrarà una completa programació d'activitats en què no faltaran algunes de les cites més tradicionals, com la cercavila de gegants, les sardanes, el concert d'orquestra i la Mostra de Bestiari de Foc. La Fira d'Artesania i Alimentació, que s'instal·larà durant el cap de setmana a la plaça Nova, o la festa dels Tres Tombs, diumenge al migdia, seran altres moments destacats.

La cara més tradicional de la vila

Després del Garrivern, que se celebrarà avui, 10 de gener a la nit, dissabte serà un dia ple d'activitats per als amants de les tradicions. I és que, a continuació del campionat infantil d'escacs, la plaça Nova acollirà al migdia les sardanes amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.

A la tarda, des de les 17.30 h a la plaça de Vendre, la vila podrà presenciar la 12a Mostra de Bestiari de Foc i altres activitats per a la canalla. Organitzada per la colla de Diables d'Argentona, la Trobada de Bestiari de Foc consisteix a convidar tres bèsties de foc d'altres poblacions que, juntament amb la Polseguera, donen a conèixer la seva història i posen punt final a la reunió amb una tabalada conjunta i una cercavila.

A partir de les 18.30 h, La Sala també acollirà un altre acte: el concert de festa major, amb la Polifònica de Puig-reig. La formació té una llarga trajectòria i ha actuat per tot Europa i altres continents.

La Fira
La Fira d'Artesania i Alimentació s'instal·la a la plaça Nova durant tot el cap de setmana

La festa continua

Pel que fa al diumenge 12 de gener, la festa continuarà amb activitats com la plantada i la cercavila de gegants i grallers; l'acte tradicional dels Tres Tombs, amb l'animació de la Banda de Música de l'Associació Música Argentona; el concert vermut amb El Pony Pisador, i l'espectacle familiar 'L'aventura d'avorrir-se', de la companyia Estaquirot Teatre (a les 18 h a La Sala). L'acte de cloenda anirà a càrrec de Tropik Grup, amb un concert a l'espai Cal Guardià.

Música a Cal Guardià    

Argentona 2014/2019, festa major d'hivern argentona

Cal Guardià tornarà a ser l'escenari del Garrivern i de les nits musicals de la festa major del divendres 10 i el dissabte 11. L'espai acollirà els concerts de diversos grups com Wyke, Homes Llúdriga, The Tyets, Tropik Grup, PelukAss i El Pony Pisador, i de DJs com Dj Sendo o DJ Hochi.