Imprimir aquesta pàgina

Un IES de Canet arriba a la final d'un concurs de Business Talent

Són els estudiants del Sunsi Mora

 Maresme 2017, ies sunsi mora canetUn grup d'alumnes de l'IES Sunsi Mora de Canet de Mar serà a la final del concurs nacional Young Business Talent. L'empresa creada per l'equip GoldTeam de l'Institut Sunsi Mora, formada pels alumnes Jana Parejo, Aina Sullastres i Gerard Ruf, ha quedat entre les 100 millors del rànquing nacional i competirà a la Final Nacional el pròxim 31 de març a Madrid.

Al concurs d'aquest any s'han presentat gairebé 3.000 empreses creades per alumnes d'economia d'entre 3r d'ESO i 2n de batxillerat, però només les 100 primeres aconsegueixen arribar a la final. L'esdeveniment tindrà lloc entre les 11 h i les 18 h, i es repartiran més de 14.000 € en premis.

Young Business Talent

El grup ha estat des de principi de curs gestionant una empresa a partir d'un simulador. Han hagut de prendre decisions de tot tipus, com ara quants treballadors havien de contractar o a quin preu havien de vendre el seu producte. Depenent de les situacions que els mostrava el simulador, els joves empresaris havien de decidir què fer per proporcionar beneficis a la seva empresa. Les millor gestionades són les classificades a la final.