Imprimir aquesta pàgina

Canet de Mar se'n va anticipadament de Festa Major

Aquest cap de setmana ja celebren Sant Pere

Maresme 2017, orquestra girasolAquest 2017 la Festa Major  de Canet de Mar comença abans del que és habitual. La celebració del Canet Rock el dia 1 de juliol, ha fet que s'hagi optat per avançar al cap de setmana anterior a Sant Pere els actes més tradicionals de la Festa Major. Així doncs, el pregó, tret de sortida de les festes, es va fer ja ahir dijous, abans de Sant Joan.

La revetlla de Sant Joan serà també el primer dia de Barraques amb els concerts de l'A4 Reggae Orchestra i Auxili. La Nit Màgica aquest 2017 es farà la nit del 24 al 25 de juny, en paral·lel a la segona nit de Barraques on no pot faltar la clàssica i local Orquestra Gira-Sol. Diumenge serà el dia dels gegants i l'actuació castellera.

La revetlla, diumenge

La revetlla de Festa Major també es farà la nit de diumenge i dimecres hi haurà la revetlla de Sant Pere. La setmana que ve, com que ja no hi ha escoles viurem la Matinal infantil i una novetat d'aquest any, l'splash slide, el tobogan infinit, que s'instal·larà a la baixada de la ronda doctor Fleming.