Imprimir aquesta pàgina

Llavaneres obté la certificació Biosphere de qualitat turística

La vila acollirà l'acte d'entrega al Maresme

Maresme 2017/2019, maresme-llavaneres

La qualitat dels serveis turístics de Llavaneres ha estat reconeguda pel Sistema de Turisme Responsable de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR) amb el segell Biosphere. Es tracta d’un segell de turisme sostenible que té per objectiu fomentar un model inclusiu, obert, modern i respectuós amb el medi ambient i diferents àmbits socials.
En concret l'han obtingut l'oficina de turisme i les tres platges del municipi: la platja de les Barques, la de l'Estació i la del Balís.

Ho valora la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Teresa Vidal: “Amb aquesta distinció es demostra la fantàstica feina que tots plegats, ajuntament i agents econòmics i socials, estem fent perquè la nostra vila es consolidi com una destinació turística de qualitat. Ens felicitem per la feina feta i seguim treballant per acomplir més i millors polítiques de progrés”.

Acte d’entrega el dia 7
El pròxim 7 de març el Port Balís acollirà l'acte d’entrega dels segells Biosphere a les 56 destinacions del Maresme que l'han obtingut el passat 2018.