Imprimir aquesta pàgina

Un Nadal ple d'al·licients a Sant Pol de Mar

La vila consolida el Parc de Nadal, un espai especial dedicat pels més petits, els dies 27, 29 i 30

Maresme 2017/2018, parc nadal sant pol

Sant Pol de Mar viurà un Nadal ple d'activitats i al·licients per a tota la família. La vila costanera repeteix l'experiència del Parc de Nadal que va estrenar l'any passat i l'obrirà al Pavelló Poliesportiu Municipal els dies 27, 29 i 30. El Parc vol ser  un espai directament pensat pel gaudi dels petits de casa. Els nens i nenes que tinguin menys de 12 anys tindran activitats específiques per a cada grup d’edat en un recinte. Una ludoteca sensorial, tallers, activitats o els sempre especials llits elàstics i inflables faran les delícies de la canalla.

Les activitats nadalenques, però, trascendeixen aquest propi espai. I és que el dia 28 arriba a Sant Pol  el Patge Reial. Serà a les sis de la tarda als Quatre Cantons, amb la primera presa de contacte entre lels infants i la màgia de Ses Majestats els Reis d'Orient que arribaran puntualment el dia 5 amb la seva majestuosa Cavalcada
Tot un Matí d'aventures

El diumenge 30, a més, hi haurà un dels actes més esperats amb el Matí d'Aventures gratuït al Parc del Litoral. Hi haurà karts, tirolina i tir amb Arc, entre d'altres activitats per als més atrevits.