Imprimir aquesta pàgina

Vilassar de Mar fa Festa Major per Sant Joan

La festa comptarà amb activitats a l'aire lliure combinant actes tradicionals amb d'altres més innovadors i el front de mar com escenari predilecte

Maresme 2017/2018, festa major de vilassar de mar

La Festa Major de Sant Joan de Vilassar de Mar d'enguany proposa més d'una setantena d'activitats, sobretot a l'aire lliure, combinant actes tradicionals amb d'altres més innovadors i amb el mar, el front marítim i la platja com a escenaris predilectes per a molts dels actes.

La celebració s'estendrà del 22 al 26 de juny, amb un preludi que va tenir lloc els dies 15, 16 i 17. El pregoner de la festa d'aquest any serà Carles Duran, entrenador del Club Joventut de Badalona.
Seran cinc dies curulls d'activitats per a tots els públics i les Havaneres i els Focs tornaran a ser el colofó.

Torna la Rierada

Dins el programa d'enguany hi destaca la proposta de La Rierada, un projecte que va néixer fa tres anys amb la unió dels joves de la Festa'l Burro i l'Assemblea de Festes Reivindicatives. Divideix el poble en tres sectors: gent pagesa (verds), mestres d'aixa (taronges) i pescadors-contrabandistes (blaus). També s'estrenarà un CD solidari amb cançons que parlen de Vilassar de Mar i d'una APP per fer una ruta històrica pels llocs més emblemàtics del poble.

Entre els plats forts de la festa, podem destacar el concert d'Els Amics de les Arts la nit del 22 de juny, l'espectacle infantil de la cantant Gisela o el "Va parir tour", de Ràdio Flaixbac.
La diada castellera serà el mateix 24 de juny a la tarda i els Capgrossos de Mataró voldran repetir-hi el castell de 9.

Maresme 2017/2018, cartell festa major vilassar de mar

Per Festa Major, diversió sense cap agressió
Aquest lema de l'any passat torna aquest any acompanyat d'una sèrie d'accions que tenen com a objectiu principal que no hi hagi cap agressió masclista.
Per això s'establiran els punts liles, punts d'informació, prevenció, detecció i actuació davant les violències masclistes que es puguin donar durant la festa. N'hi haurà tres: a l'Escola del Mar, al Pérez Sala i al Patronat. També la Ruta Lila: Les associacions de dones del municipi han dissenyat un mapa en el que s'hi poden identificar les zones de festa, els equipaments, els punts liles i un recorregut recomanat que ha estat estudiat i valorat com a segur.