Imprimir aquesta pàgina

L'Àloe Vera, el millor aftersun

Gran antioxidant, regenera les cèl·lules cutànies danyades pel sol

L’àloe és un gran antioxidant que no només hidrata i rejoveneix la pell, també és un excel·lent regenerador de les cèl·lules cutànies danyades pel sol gràcies a la seva riquesa en nutrients i a les seves propietats emol·lients.
Encara que ens hàgim protegit correctament, després d’un bany de sol la pell sempre es resseca i pot ser que la notem tibant perquè necessita rehidratar-se.


LA RECEPTA [55] - L'Alóe Vera, el millor aftersun

Instagram Tot a taula 2018/2019, aloe vera

L'àloe, el millor aftersun

Els gels i les locions d’'aloe vera' pur actuen tant a nivell epidèrmic (extern) com dèrmic (intern) i, gràcies al seu poder refrescant i calmant, la pell recobra en poques hores el seu estat habitual, de manera que s’evita la descamació i es fixa el bronzejat. Això últim es deu a la capacitat que té l’'aloe vera' d’allargar la vida de les cèl·lules cutànies: com que aconsegueix que durin més també dura més el color.

Cal triar sempre productes ecològics, que s’elaboren amb àloe natural de cultiu ecològic i estan formulats sense colorants, parabens ni perfum. La seva textura no grassa s’absorbeix perfectament i deixen la pell sedosa i nodrida, alhora que proporcionen una immediata sensació de benestar.

El perquè de les seves propietats regeneradores i curatives es troba en la gran quantitat de nutrients que atresora aquesta planta mil·lenària, que conté més de 300 substàncies bioactives, a més d’enzims, sals minerals, oligoelements, aminoàcids essencials i vitamines A, B i C. Al mateix temps que hidrata, estimula la producció de col·lagen (el responsable de l’elasticitat de l’epidermis) fins i tot en zones problemàtiques com colzes, talons i genolls.

Així mateix, té un important efecte antiinflamatori i cicatritzant, molt adequat per a les irritacions i cremades solars perquè reconstrueix la primera capa de la pell i restaura els teixits. Per aquest mateix motiu, és igualment recomanable aplicar-lo després de la depilació o l’afaitat.

L’aliat del cabell

El sol no passa únicament factura a la nostra pell, el cabell també pateix (de vegades fins i tot més) i sol ser el gran oblidat.
Per reparar el dany solar, nodrir el cuir cabellut i eliminar les cèl·lules mortes n’hi ha prou de barrejar una mica de gel d’àloe amb el condicionador o la mascareta habituals i deixar-lo actuar uns minuts abans d’esbandir.
El cabell queda suau, brillant i enfortit i, a més, se n’accelera el creixement i es prevenen la caiguda i els trencaments de fibra capil·lar.

Instagram Tot a taula 2018/2019, consell veritas