Imprimir aquesta pàgina

Despacito

Davant de tot - Juan Juncosa - Article d'opinió

Opinió 2017, davant de tot-despacitoAquesta enganxosa cançó que més d'un no haurà pogut deixar de cantussejar durant l'estiu, potser pugui servir-nos per recordar com s'han de viure les coses que mereixen la pena. Sense ser un oposat també ens acompanya "Todo es posible" cantada per David Bisbal i Tini Stoessel és una mica més que el fons musical de la pel·lícula d'aventures Tadeo Jones. Ens convida a viure la vida al màxim. De la mà d'Álvaro Soler i Morat podem sentir "Yo Contigo, Tú Conmigo". Ens recorda que la vida és millor en companyia.

L'estiu arriba i sense que ens adonem ens omple de cançons que ens fan sentir, que ens acompanyen, que ens fan vibrar. Ara que s'acosta la fi de l'estiu i que encara ho pots viure, besar, acariciar no permetis que la meteorologia acabi amb ell. No deixis escapar la música de la teva vida. Fes que t'acompanyi, busca les teves pròpies cançons motivadores d'allò que vols. La música multiplica els teus sentiments. Encara que sigui molt bonica la cançó que no fa molt ens recordava Macaco a Mortadelo i Filemó "Me olvidé de vivir" no permetis que aquesta sigui la cançó que abanderi el teu final dels teus somnis.
La nostra vida està plena de música i tu ets el director de l'emissora. No esperis el moment perfecte. No existeix. Existeixen petits moments que es converteixen en una gran vida. Posa "By Your Side" (Al teu costat) de "Sade" en la teva vida, posa "Color esperança" de Diego Torres i viu aquesta imperfecta i meravellosa vida.