Preparant les vacances

Actualment les vacances no es limiten a anar a la Vall d'Aran, Andorra o a la Costa Brava. Alguns van a Cuba, Xina o Suècia i les grans distàncies en avió no són cap problema pels aficionats a viatjar

Els mesos de juliol i agost, és costum tinguin uns dies dedicats a les vacances. Tot i la crisi existent, encara queda força gent que gaudirà de vacances, anat de viatge a països llunyans. Fins i tot alguns demanen un préstec per fer-ho. Actualment les vacances no es limiten a anar a la Vall d'Aran, Andorra o a la Costa Brava. Alguns van a Cuba, Xina o Suècia i les grans distàncies en avió no són cap problema pels aficionats a viatjar. Hi ha un important sector de la població que per les seves disminucions físiques, el recurs per a poder viure, és dedicar-se a la venda de cupons de minusvàlids i cecs. No tothom quan passa pels carrers o està assegut en un bar i un minusvàlid o cec li ofereix un cupó del sorteig diari, té l'atenció d'adquirir-lo. Són molts els que tenen una actitud indiferent davant els afectats. Per atendre les indispensables necessitats per viure, l'únic recurs que tenen els minusvàlids i cecs, és la venda de cupons. Els ciutadans que tenen la sort de no patir greus mancances físiques, caldria que fossin comprensius i caritatius envers aquells desvalguts que demanen la nostra ajuda. Treure de la butxaca dos o tres euros, tampoc suposa una ruïna econòmica. En canvi la col·laboració voluntària de tots, cada dia, cada setmana o de tant en tant, permet que els afectats que no poden aconseguir un lloc de treball, puguin atendre les despeses del cost de la vida dignament. Si a l'hora d'organitzar les vacances dediquem un petit recordatori als minusvàlids i cecs, encara que la sort no ens afavoreixi amb un premi, ens queda la satisfacció i el goig que dóna practicar un acte caritatiu en favor d'uns necessitats.La generositat i la comprensió envers les persones que integren aquests col·lectius, permet que els afectats puguin viure dignament i nosaltres poguem experientar el goig d'ajudar al proïsme que confia en el nostre esperit caritatiu.Si en organitzar les vacances no ens descuidem de dedicar una aportació econòmica pels minusvàlids i cecs, demostrarem ser comprensius i persones amb bons sentiments.Bones vacances per a tothom!

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: