Metges i advocats sèniors

Sènior: Josep Aracil i Xarrié-President d'Eurosènior

Opinió 2014/2015, sènior- metges i advocats senior
En diferents reunions mantingudes amb col·legis de professions liberals, de metges i advocats, al parlar del tema de la jubilació s'esmenta el cas de moltes persones que no saben què fer durant la jubilació i tenen veritables problemes per trobar el seu sentit de la vida fora del treball remunerat.

El Moviment Sènior pretén donar una resposta a aquestes persones en proposar, reunir en una gran organització sènior europea, la infrautilitzada substància grisa sènior, fins a arribar a constituir un gran potencial intel·lectual i també un valuós capital social, necessari per a la creació d'una nova civilització, basada en el coneixement científic i l'experiència vital, posats al servei del millorament evolutiu i global de tota l'espècie humana.
De forma general, tot i existir grans bosses de pobresa, sobretot de dones soles d'edat avançada, existeixen persones sèniors, amb un alt poder econòmic, que donat l'allargament progressiu de l'esperança de vida, s'acaben avorrint encara que sigui jugant al golf.

Per superar el que es coneix com a buit existencial, pot ser una bona opció fer de dinamitzador social, en la societat del segle XXI, qualificada del coneixement, en la que per primera vegada en la història, té més importància, de forma majoritària, la substància grisa que la força física.
En l'edat sènior, per a no avorrir-se, caldria recuperar l'esperit de la infància en què s'aprenia jugant i quina millor forma de fer-ho que promovent canvis socials basats en el joc creatiu i renyits amb la violència i la negativitat.
 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: