Tractaments Post-Ictus

No n'hi ha prou amb la divulgació de l'evidència científica de la neuroplasticitat, com la capacitat del cervell per reciclar-se, es tingui l'edat que es tingui

Opinió 2017/2019, senior, neuroplasticitat
No n'hi ha prou amb la divulgació de l'evidència científica de la neuroplasticitat, com la capacitat del cervell per reciclar-se, es tingui l'edat que es tingui, si l'aplicació dels seus principis bàsics, no es pot contrastar amb la seva evidència pràctica, gairebé no existent, com succeeix en la rehabilitació de les seqüeles negatives de pacients post ictus o amb dany cerebral adquirit.

No existència que ha motivat que pacients post ictus emprenedors, estiguin creant el grup d'ajuda mútua NeuroPremià, per fer palesa, en primer lloc, la manca dels recursos sanitaris públics, necessaris per endegar tractaments rehabilitadors universals, que com que no existeixen, generen l'actual conformisme negatiu de les persones afectades. També però, en segon lloc, fent una clara aposta favorable a la unió d'aquestes persones, per aconseguir la força necessària per afrontar un repte que té solució.

Es tracta de la creació d'un Espai Comunitari de Salut Municipal. Espai polivalent habilitat com a centre d'atenció sanitària, teràpies de grup, rehabilitació neurològica presencial i a distància i altres serveis sociosanitaris necessaris per aconseguir els objectius perseguits. Es pretén sembrar les primeres llavors comunitàries en el context d'un servei de Salut segle XXI, que contempli l'apoderament del pacient d'una manera global, tenint en compte la seva dimensió física, emocional, mental, social i espiritual.

Per més informació es pot veure el document http://www.neuropremia.net/arxius/neuroepigenetica.pdf.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: