Vilassar de Mar torna a veure el 3 de 9 dels Capgrossos

La colla repeteix la seva millor actuació d’aquest any a la Festa Major de Sant Joan

  • Redacció i Fotos de Capgrossos
  • Dilluns, 25 Juny 2018 08:47

3 de 9 a Vilassar

Els Capgrossos van fer el vespre de Sant Joan, a Vilassar de Mar, la seva millor actuació d’aquest any a l’igualar l’assolida a principis de mes al seu propi Aniversari. La colla de la camisa blava va tornar a la Festa Major de Sant Joan amb ganes de revalidar el castell de 9, en forma de 3 i repetir les dues estructures que els han de donar entrada a la gamma extra. El resultat: torre de 8, 3 de 9 i 5 de 8. Tot descarregat en una actuació compartida amb els Xics de Granollers i que va durar poc més d’una hora, en una plaça plena de gom a gom.

El 3 de 9 a Vilassar

El fet a Vilassar era tan sols el segon 3 de 9 d’aquest any. Els Capgrossos, que els està costant arrossegar efectius, van poder lligar bones pinyes gràcies a la col·laboració del públic i dels castellers vallesans. Amb ells van fer la tercera torre de 8 del curs, aquest segon 3 de 9 que només va patir a la baixada i el segon 5 de 8, controlat. Amb un pilar de 5 al balcó i quatre de 4 simultanis van tancar les rondes de la diada.

Els Xics, per la seva banda, van fer el 3, el 4 i el 5 de 7.

Prova de torre de 9 i vista a Terrassa

Prova de torre de 9 a Vilassar

Els Capgrossos van aprofitar l’avinentesa per fer una prova d’assaig al final de l’actuació. Van preparar la torre de 9 amb folre i manilles, que van bastir fins als sisens deixant molt bones sensacions. La colla afronta precisament aquest diumenge, dia 1, una actuació de màxim compromís a la Festa Major de Terrassa. L’objectiu casteller és superar la diada feta diumenge a Vilassar de Mar.