Segona victòria consecutiva del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van superar per un ajustat 4-3 el Lliçà d’Amunt

Mataro-Lliçà de munt

El Futsal Aliança Mataró va guanyar 4-3 el Lliçà d’Amunt en un matx igualat i entretingut que no es va resoldre fins als instants finals. Segon triomf consecutiu dels mataronins que amb aquests tres punts s’enfilen fins a la sisena posició i agafen confiança per afrontar els tres pròxims partits davant Barceloneta, Cerdanyola i Arenys de Munt, tots ells rivals de màxima dificultat.

El partit va començar molt bé per l’Aliança que al minut 6’ de joc ja guanyava 2-0 gràcies als gols de Miki Rodríguez i Èric Izquierdo. Poc després Marc Caballeria feia el 3-0 que feia pensar que el matx seria un passeig pel conjunt local. Però els visitants van aprofitar una errada de marcatge en un córner dels vermells i un contraatac per posar en el 3-2 amb el que es va arribar al descans.

A la represa els mataronins van disposar de diverses ocasions de gol per ampliar diferències, però va faltar encert i, a l’equador del segon temps, el Lliçà va fer l’empat a 3. A partir d’aquí els nervis i la necessitat dels dos equips de puntuar va fer que es veiés un partit més travat i sense gaires ocasions. Quan faltaven cinc minuts pel final del partit, una errada del porter visitant la va aprofitar Carlos Villarin per assistir a Miki Ropdríguez que va fer a plaer el 4-3 final. Uns minuts més tard Josep Requena va fallar un penal que hauria pogut sentenciar el matx, però el va errar i va donar ales als del Vallès que van gaudir de diverses accions per poder empatar.

Al final victòria i tres punts importants pel conjunt vermell que aquest dissabte a les 19 hores visitarà la pista del Barceloneta, el líder de la categoria i un equip que encara no coneix la derrota i que fins ara només ha cedit un empat.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - LLIÇÀ D’AMUNT 4-3

FUTSAL: Sergio Murillo, Cristian Sevilla, Josep Requena, Marc Caballeria (1), Musta Ceesay, Eric Izquierdo (1), Carlos Villarin, Cristian Villarin, Miki Rodríguez (2), Marcel Catà i Amar Ceesay.