Important victòria del Cirera a Montcada

Molinos i els dos equips de 3a van perdre fora de casa.

200102Fu_Cireragol

La jornada  2a Catalana de futbol va tenir una cara i una creu. La cara va ser per al Cirera que va sumar a Montcada la tercera victòria com a visitant, que junt amb tres empats i només dues derrotes, deixen l'equip de José M. Polo com un dels grups amb millor balanç a camp contrari. La creu va ser per al Molinos que va caure derrotat al camp del Parc barceloní i encara no ha pogut guanyar cap partit fora de casa.

MONTCADA 2-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Bernat, Jordi Canadell (Marc Palau 16'), Xavi Jiménez, Cristian Romero, Juako, Alvaro Yustos (Aleix Tarrés 74'), Agus Campos, Kamal (Carlos Flores 84'), Ibu Baldeh i David González (Ibu Cámara 63').

L'equip cirerenc va aconseguir tres punts molt importants que li permeten respirar una mica més tranquil. Ibu Baldeh va avançar l'equip groc a mitja primera part i l'equip es va mantenir segur al darrere fins al descans. Però a l'inici de la segona part els locals van marcar dos gols molt ràpids capgirant el marcador en cinc minuts. Això obligà el Cirera a treure el millor i ja dintre de l'últim cap d'hora el segon gol de Baldeh i un d'Ibu Cámara van acabar dinant el triomf als grocs.

 

PARC 3-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Héctor Deniz (Jordi Cano 61'), Carmona, Artero (Héctor Urbano 61'), Mamadou (Manrique 67'), Javi Fernández, Saldaña (Toni Martín 61'), Aitor Rodríguez, Bustos, Rodri i Peque.

L'equip molinenc va sortir ben mentalitzat per la importància dels punts en joc i a mitjans de la primera part Aitror Rodríguez va marcar el primer gol. Però poc va durar l'alegria, ja que els barcelonins van empatar al cap de cinc minuts. A la represa molt aviat es van avançar els locals i l'equip de Palma ja va anar a remolc i va acabar rebent el tercer, quan buscava l'empat després d'uns canvis clarament ofensius.

A 3a Catalana dues derrotes

Pitjor van anar les coses en el retorn a la competició a 3a Catalana, ja que Mataronesa i La Llàntia van perdre fora de casa i es queden en la zona baixa a només tres i dos punts de la zona de descens.

TIANA 3-0 LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Pulido (Àlex 71'), Badji, Kanteh (Salif 46'), Yusupha, Hassan, Jerreh (Parra 65'), Taroré, Oumar, Carrillo (Davdi Cano 46'), Eric Jiménez i Jalal (Valle 46').

L'equip local va sortir fort i al quart d'hora de joc ja havia marcat dos gols. L'equip llantienc va anar entrant al partit, però a l'inici de la segona part va rebre el tercer gol que ja va deixar decidit el matx.

LLAVANERES 3-1 MATARONESA

UD MATARONESA: Moreno, Dembo, Miguel, Guti, Anas, Beltran (Alhagie 70'), Roger Cantón, Carrasco (Oliver Leitón 80'), Adama 8Vela 46'), Mendy, Sosa (Oumar 60').

L'equip de Relva va començar bé i va aconseguir marcar un gol en fred a càrrec de Mendy i va mantenir-se femr durant tota la primera part. Però a la represa l'equip llavanerenc va reaccionar i amb molt bon joc i efectivitat i al cap de vint minuts ja havia capgirat el marcador. Van sentenciar ja en el tram final amb el tercer gol.