El femení del Joventut s'esplaia davant el cuer

El Molins de Rei no va ser rival i va encaixar 47 gols

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró no va tenir cap problema per derrotar el cuer de la categoria i li va clavar la golejada més gran de la temporada en tot el grup, amb un marcador final de 47-15, i d'aquesta manera va guanyar el seu primer partit en pròpia pista, ja que fins ara els 5 punts que tenia els havia fet fora de casa.

HA fem Mataró - Molins de rei

Poc es pot dir d'un partit que acaba amb aquests guarismes. L'equip local va jugar a plaer i bàsicament va treballar la defensa i el contraatac per anar fent créixer la diferència. Al descans el marcador era de 20-7 i després la diferència del segon parcial (27-8) encara va ser més gran, davant un equip enfonsat, fins a arribar a anotar quasi un gol per minut, col·laborant-hi totes les jugadores de l'equip amb algun gol.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - MOLINS DE REI 47-15

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic portera; Cristina Moreno (1), Cristina Pi (7), Isa Latorre (3), Marta Sànchez (6), Saray Romero (8), Dana Torres (5), Claudia Porteiro (3), Irene Hernàndez (3), Lorena Fernàndez (5), Mar Gómez (2), Judith Pérez (1), Alba Segarra (2), Laura Gallego (5).