Derrota inesperada en el derbi de la Superdivisió (3-4)

El CN Mataró no va es va poder desfer d’un Calella que va demostrar el seu potencial

CN MATARÓ 3 - 4 Calella

El passat cap de setmana va començar la Superdivisió estatal femenina de tennis taula amb l’enfrontament entre el CN Mataró Quadis i el Calella i la victòria va anar a parar a mans calellenques de forma inesperada per 3-4.

El matx s’havia iniciat bé per als interessos locals amb victòria de Wu Xue sobre Jèssica Hernàndez (3-0) i de Gàlia Dvorak sobre Svetlana Mayorova (3-1), que compensaven la previsible derrota de la joveníssima Anna Grau davant la xinesa Qian Dong (0-3), però tot es va començar a girar en el doble on Qian Dong- Mayorova van superar Dvorak- Wu Xue per 2-3 i després quan Quan Dong va guanyar Wu Xue per 2-3 donant avantatge a les visitants. Gàlia Dvorak va igualar el matx derrotant la seva ex-companya Jèssica Hernàndez (3-0), però en el matx decisiu Mayorova es va desfer d’Anna Grau (0-3) per establir el 3-4 definitiu.

Aquest cap de setmana, 2a ronda de la Copa ETTU
Aquest cap de setmana l’equip que prepara Flora Khassanova juga a Alemanya la segona ronda de la Copa ETTU. Dissabte l’equip s’enfronta al Bad Driburg alemany i al Cukurova Universitesi Adana de Turquia i diumenge al matí al Camara de Lobos de Portugal.

Hi ha vuit grups (un d’ells l’organitza el Collosa Valladolid) i passa un sol equip de cada un d’ells a la tercera ronda que es disputarà entre el 25 i 27 de novembre i on s’hi afegiran equips que estaven exempts de les primers rondes, entre ells el Relesa de Cartagena.