El Mid Sports no te res a fer amb el líder

Els groc-i-negres veuen com es complica la permanència

MID SPORTS: Oliver, Masnou, Alberto, Edu, Poli cinc inicial; Sergio, Nadal, Tinez (1).
MARCADOR: 0-1, 0-2 descans; 1-2, 1-3, 1-4, 1-5.

El Mid va tornar a perdre a casa aquest cop davant el líder de la categoria que va venir molt relaxat i que sense fer res de l’altre món se’n va endur els tres punts.

La primera part va estar dominada pels visitants tot i no fer un joc molt vistós ni espectacular, tot i això en dos jugades al contraatac van marxar al descans amb un 0-2 a favor, el Mid per la seva part va tenir alguna ocasió, però la sort no va acompanyar i el porter rival va estar força encertat.

A la represa el Mid va escurçar diferències gràcies a un gol de Tinez, però immediatament el líder es va tornar a posar les piles i poc minuts després va fer el tercer gol que deixar sense opcions als locals. Abans d’acabar el matx els mataronins van encaixar dos gols més que van deixar el 1-5 definitiu. Amb aquesta derrota les opcions de salvar la categoria de l’equip mataroní cada cop són menys viables.

La setmana que ve el Mid juga a la pista del Terrassa, el sisè classificat del grup català de la Primera Estatal.