Es compleix la carambola i la Verdiblanca jugarà la promoció d'acens a 1a Regional

Els mataronins van guanyar al Sant Pol (4-1), mentre que el Vilassanès va ensopegar a Argentona (2-2)

VERDIBLANCA- SANT POL 4-1
VERDIBLANCA: Héctor, Servando, Pajuelo, Àlex, Manel (Ángel, 75’), Seco, Diego (Moncho, 68’), Manolín, Romero, Simón (Gilgado, 52’) i Toni (Monroy).

La Verdiblanca va aconseguir l’èxit d’acabar en el segon lloc, que dóna dret a la promoció d’ascens, ja que es va complir la carambola que necessitava, guanyar al Sant Pol i que el Vilassanès ensopegués a Argentona.

Els partit a camp propi va començar amb molts nervis, i més quan els santpolencs es van avançar en el marcador (0-1). Però els gols de Toni i Romero van col·locar els mataronins per davant abans del descans. A la segona part les coses es van tranquil·litzar amb el tercer gol, obra d’Ángel, que va sentenciar el xoc.

Depenent del matx d'Argentona
Però llavors tot depenia del partit jugat a Argentona, ja que el Vilassanès depenia d’ell mateix. Allà, les coses no van començar gens bé pels mataronins, ja que ben aviat el conjunt de Vilassar va fer el 0-1, però l’Argentona va aprofitar la pressió del rival per empatar. Semblava que l’1-2 de penal dels visitants deixava la Verdiblanca sense el segon lloc, però un penal innecesari a falta de tres minuts pel final va donar la possibilitat als argentonins de fer el definitiu empat a 2.