Imprimir aquesta pàgina

El Joventut femení continua sense poder guanyar a casa

Ha perdut en un partit molt anivellat davant l'OAR Gràcia de Sabadell

El femení del Joventut Handbol Mataró continua sense poder guanyar al Pavelló Teresa M. Roca en la Divisió de Plata estatal. No ha pogut donar continuïtat a la gran victòria assolida la setmana passada a Sant Vicenç i ha caigut després d'un partit molt anivellat davant l'OAR Gràcia de Sabadell per 23-25.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

L'equip local ha començat molt bé (3-1 als 3 minuts, amb 3 gols d'Ona Muñoz), però l'equip sabadellenc ha reaccionat i ha empatat als 10' (4-4). I a partir d'allà i fins al descans el marcador ha estat un estira i arronsa per arribar-se a la mitja part amb empat a 12 gols.

A la represa les visitants aviat han agafat tres gols d'avantatge (15-18), però el Joventut ha reaccionat per empatar a 22 gols quan quedaven 7 minuts i ho deixava tot obert. Però tal com va passar en el primer partit a casa davant el Mislata l'equip local no ha tingut la serenor i l'encert necessari per emportar-se els dos punts.

S'ha de dir que a l'equip local només 6 jugadores han marcat i en canvi a l'equip visitant han estat 11 les jugadores que han anotat.

JOVENTUT MATARÓ 23-25 OAR GRÀCIA SABADELL

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Marta Espejo, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (8), Clara Poo (5), Sandra Fargas (5), Maria Murillo (1), Saray Romero (3); Ainhoa Gonzàlez, Isa Latorre, Sara Ruiz, Ivet Rodríguez, Zara Verdugo, Marina Seda, Irene Hernàndez, Clàudia Ruiz.
PARCIALS CADA 5': 4-2, 4-4, 6-6, 8-9, 10-11, 12-12 descans; 13-14, 15-16, 16-18, 19-21, 22-23, 23-25.