El Joventut Handbol Mataró planta cara al líder, però acaba cedint

L'equip groc-i-negre ha mantingut el marcador igualat durant 40 minuts davant la UE Sarrià de Ter

190216Ha_Sarria-JHM1

El Joventut Handbol Mataró, després d'haver vist trencada la seva ratxa victoriosa la setmana passada, tenia avui un compromís complicat per retrobar-se amb el triomf, ja que visitava la pista del líder de la 1a Estatal, a Sarrià de Ter.

L'equip de Jordi Fernàndez, sense res a perdre, ha sortit sense complexos, en la que possiblement és la pista amb l'ambient més caldejat de la categoria i durant 40 minuts ha mantingut el marcador igualat, però al final ha acabat cedint davant del potencial local.

En la primera part l'equip local ha manat quasi sempre en el marcador, però l'equip mataroní anava retallant sempre arribant a empatar diverses vegades. I quan el Sarrià ha agafat quatre gols d'avantatge (11-7 als 16 minuts), el Joventut ha tancat la defensa i ha fet també un gran final en atac per arribar al descans amb empat a 15.

190216Ha_SarriaJHM2

A la represa tot es mantenia igual (21-21 superats ja els 10 minuts), però el líder, empès pel públic, ha fet un parcial de 5-0, durant 7 minuts en els quals l'equip groc-i-negre no ha marcat. I a partir d'aquí l'equip local ja ha controlat la situació fins al final, davant un Joventut que s'ha hagut de conformar amb una derrota molt honrosa en la pista més històrica de la categoria.

Tot i la derrota el Joventut continua en tercer lloc, encara igualat amb La Roca, que també ha perdut, i ara també amb OAR Gràcia de Sabadell, que ha guanyat.

UE SARRIÀ 30-27 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Quico Sola i Dani Torvisco porters; Pablo Vela (1), Manel Núñez (6), Jaume Pujol (6), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (4), Oriol Vaqué (4), Sergi Fuster (2), Oriol Prat, Bernat Muñoz (2), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa.
PARCIALS CADA 5': 1-1, 5-4, 9-7, 11-9, 13-13, 15-15 descans; 19-18, 20-20, 23-21, 26-21, 28-23, 30-27.