El GrupClima consolida el seu liderat davant l'Areces

La defensa asturiana va resistir fins a la represa, pero va acabar golejada per l'artilleria mataronina

El GrupClima Mataró va assolir el liderat en solitari després de golejar l’Areces i aprofitant que la resta de resultats van ser-li favorables.Els asturians van plantar cara durant bona part del partit i no va ser fins al minut nou de la segona meitat que els mataronins van poder inagurar el marcador per acabar superant amb claredat al seu rival, sobretot a partir del 3-0 que es va gestar en menys de quatre minuts.

L’Areces va venir a tancar-se en defensa, obligant al Mataró a xutar de lluny, i amb un bon porter que ho va aturar tot durant la primera meitat. Els dos equips van disposar d’un penal a favor per inagurar el marcador però no els van aprofitar. Els locals dominaven el joc però no aconseguien arribar amb claredat a la porteria asturiana,, ja que la seva defensa es va mostrar molt sòlida.

S’obre la llauna a la represa
Als cinc minuts de la segona meitat l’àrbitre no va donar un gol a l’equip local quan la bola havia entrat clarament i el porter la va treure de dins, però quatre minuts més tard Bartrés finalment va aconseguir inagurar el marcador. El primer gol va arribar després d’una jugada personal de Bartrés, que va aprofitar el refús del porter en un primer xut seu per acabar fent entrar la bola.

A partir d’aquest moment els homes d’Iván Sanz van passar per sobre de l’equip asturià, i al cap de tres minuts ja guanyaven per 3-0 després dels gols de Rocasalbas de falta i d’Acuña al robar una bola al mig camp i marcar de contraatac. El tècnic visitant va utilitzar molt poc als seus jugadors suplents i això va portar a l’esgotament dels titulars, fet que també va aprofitar el Mataró. El mateix Acuña va marcar el 4-0 al rebre una bola dins l’àrea visitant i Rocasalbas novament, amb un fort xut que no va poder aturar Castro tot i posar-hi la mà, va arrodonir la golejada local marcant el 5-0.

GRUPCLIMA MATARÓ 5-0 ARECES
GrupClima MATARÓ:
Pere Antón Martínez, Jordi Bartrés (1), Adam Puig, Marc Navarro i Roger Rocasalbas (2) equip inicial; Roger Arnau, Xavi Gonzàlez, Iván Acuña (2) i Pelaó.
ARECES Elecinco: Castro, López, Ortega, Raigoso i José Abella equip inicial; David Abella, Miranda i Coto.
MARCADOR: 34’ Bartrés (1-0); 35’ Rocasalbas de falta (2-0); 37’ Acuña (3-0); 42’ Acuña (4-0); 47’ Rocasalbas (5-0).
ÀRBITRE: Villar, va mostrar targeta blava per acumulació a López i José Abella.