Derbi fàcil pel CN Mataró Quadis a Calella

Wu Xue del CNM encapçala la Classificació absoluta estatal a 1 de gener

El passat dissabte es va jugar la primera jornada de la segona volta de la Superdivisió femenina de tennis taula i en ella es va jugar el derbi maresmenc entre el Calella i el CN Mataró Quadis. L’equip mataroní era el favorit i va fer valer els pronòstics amb una clara victòria per 0-4. En els tres individuals Wu Xue, que encapçala el rànking absolut de les jugadores que juguen a Espanya, va començar guanyant per 0-3 a Tània Puig, després Asya Kasabova va derrotar per un més ajustat 2-3 a Svetlana Mayorova i finalment Gàlia Dvorak es va desfer per 0-3 de la seva ex-companya Jèssica Hernàndez.

El partit de dobles en el qual Wu Xue i Kasabova van derrotar per 2-3 a Jèssica Hernàndez i Mayorova va tancar el matx, per deixar establert el definitiu 0-4.

Wu Xue primera de la classificació estatal
La jugadora del CN Mataró Quadis Wu Xue encapçala la classificació oficial absoluta a 1 de gener del 2005, que ha publicat la Federació Espanyola de Tennis Taula amb 1.031 punts, per davant de Shen Yanfei (Cartagena), Dong Qiang (Vic), Gu Birong (Collosa), Zamfir (Cartagena) i Mayorova (Calella).

A la setena plaça trobem ja a la mataronina GÀLIA DVORAK, que és la primera jugadora estatal, per davant d’Alba Prades (Bagà) que és 13a i Sara Ramírez (La Zubia) que és 14a. L’altra jugadora del CN Mataró, la búlgara Asya Kasabova ocupa la 15a plaça.

Gàlia Dvorak i Asya Kasabova de viatge
Entre avui dimecres, dia 19, i el proper diumenge, dia 23 de gener, les jugadores del Centre Natació Mataró, GÀLIA DVORAK i ASYA KASABOVA, juguen a Croàcia en l’Open Pro-Tour.