abr
29
2019

Ordre i canvi climàtic

No t'has plantejat mai la relació entre l'ordre i el canvi climàtic? Te l'explico en el post d'aquesta setmana!!

Blocs, enjoy order-komono a a cuina-canvi climaticQue l’ordre va bé per tot, ja fa temps que us ho dic: redueix la nostra ansietat i l’estrès a casa. Ens dona descans visual i comoditat. Treballar en un espai ordenat i organitzat ens ajuda a concentrar-nos més i a rendir millor.

abr
01
2019

Digue'm què portes al bolso... i et diré quin mal d’esquena tens!

Segur que moltes vegades portes la bossa de ma massa plena i la teva esquena se'n resent. Llegeix com vaig aconseguir evitar-ho!

Blocs, enjoy order-que portes al bolsoSegur que et passa molt sovint que quan arribes a casa i deixes la bossa de ma, notes que l’esquena et fa mal després d’haver-la carregat durant molta estona.

Mar
18
2019

PROCRASTINAR

L'art de procrastinar: segur que l'has practicat més d'una vegada i ni ho saps!! Descobreix què és i com evitar-lo.

Blocs, enjoy order-enjoy order-procrastinar

Proquè?

Procatrinar?

Pronasticar?

Mar
04
2019

Komono a la cuina (tercera part)

Acabarem posant ordre a la nevera. Saps on has de posar les coses a la nevera i com posarles? Aprèn a fer-ho i estalvia temps i diners.

Blocs, enjoy order-komono a a cuina-ordenar neveraAcabarem aquests post que hem fet sobre ordre a la cuina, parlant de la nevera

Feb
25
2019

Komono a la cuina (segona part)

Un cop posat en ordre tots els estris de la cuina, hem de començar amb els aliments. Saps com fer-ho? Doncs continua llegint!

Blocs, enjoy order-komono a a cuinaCom que suposo que durant aquesta setmana passada ja heu posat ordre a tots els estris que teniu a la cuina, podem començar amb els aliments.

Feb
18
2019

La cuina (primera part)

Durant uns dies parlarem de l'ordre a la cuina, una de les estances més importats de qualsevol casa

Blocs, enjoy order-la cuinaLa setmana passada parlàvem del komono, la categoria on la Marie Kondo engloba les subcategories vàries d’objectes que hi ha dins d’una casa i que no són ni roba, ni llibres ni objectes de valor sentimental.

Feb
11
2019

El komono

El komono és la tercera de les categories que la Marie Kondo ens fa ordenar. Saps quins objectes inclou? Descobreix-los en aquest post i que res t'aturi a l'hora d'ordenar!

Blocs, enjoy order-el komonoSempre us repeteixo moltes vegades que a l’hora d’ordenar és molt important fer-ho seguint les quatre categories principals que defineix la Marie Kondo en els seus llibres.

Feb
04
2019

5 idees per ajudar a ordenar als teus fills

T'agradaria que els teus fills ajudessin més a recollir les seves joguines? Doncs aquí tens 5 consells que et poden ajudar a aconseguir-ho.

Blocs, enjoy order-idees per ordenar nens

Un dels errors que acabem comenten els que tenim fills i/o filles (sobretot quan són petits), és pensar que no poden fer segons quines coses i acabar-les fent nosaltres.

Gen
21
2019

Per què acumulem tantes coses?

Des de principis de mes que estic fent de nou el #reto465 (ho podeu anar seguint a l’Instagram o Facebook d’Enjoy Order).

Blocs, enjoy order-perque acumulem tantes coses

Ja us en vaig parlar fa temps. Consisteix en eliminar objectes de casa, tants com el número de dia en el que ens trobem.

Gen
07
2019

Les rebaixes d'hivern

Si aquest Nadal has aconseguit no comprar compulsivament, ho faràs ara durant les rebaixes? Segur que no perquè jo t'explicaré com evitar-ho.

Blocs, enjoy order-rebaixes

I després d’aquestes festes, massa vegades reconvertides en festival del consumisme, arriben les rebaixes per acabar d’omplir casa nostra.

Pàgina 1 de 8