En marxa el nou aulari de l’escola d’adults Can Noè

Les noves dependències, ubicades a l’avinguda del Perú, 32, acullen uns 120 alumnes

  • Redacció
  • Dimarts, 21 Octubre 2014 14:06

Innauguració Can Noè Aules 2

L'Escola d'Adults de Can Noè ja té en funcionament les seves noves aules, ubicades al número 32 de l'avinguda del Perú, i creades com a solució als problemes de manca d'espais que vivia Can Noè des de feia anys i que van obligar a ocupar diferents ubicacions. En concret, les aules es trobaven repartides entre l’edifici de Can Noè, seu de l’escola, altres espais del mateix edifici però que corresponen al Centre Cívic Rocafonda, i un local llogat al carrer de Josep Punsola. Precisament, les deficiències detectades en aquest darrer espai van convertir en urgent trobar una nova ubicació complementària.

El nou aulari s’ha construït en una part de l’aparcament semisoterrat de la plaça de Rocafonda després de 5 mesos de treballs. El 2005 va finalitzar la construcció de l’aparcament i la urbanització de la plaça de Rocafonda. El projecte preveia llavors un local vinculat a l’aparcament, amb façana a l’avinguda del Perú i accés a peu de carrer. Aquest local, amb consideració de planta baixa, mai s’havia desenvolupat fins ara i l’espai estava ocupat per places d’aparcament.

Al local, de 277 metres quadrats útils, s’hi han habilitat 4 aules, un espai per a professors, un despatx i serveis. Tot i que la inauguració oficial va tenir lloc dilluns 20, els nous espais es van estrenar a l’inici de curs, el passat 22 de setembre. Les aules, que poden acollir uns 120 alumnes, disposen d’ordinador, canó de projecció i pantalla.

Innauguració Can Noè Aules 2